Fusee-info

“Fusee”, wat is “Fusee”?

Fusee is een oldtimerclub die werd opgericht eind 1998.  Fusee bestaat dus 21 jaar en gaat zijn 22ste werkjaar in.

Als club organiseren wij meer gedurfde activiteiten met een grotere aantrekkingskracht, bv. Meerdaagse uitstappen,  deelname aan  belangrijke buitenclubse manifestaties, busuitstappen enz…

Onze vierdaagse uitstap in 2019 ging naar Frankrijk met enkele verrassende bezoeken.  Volgend jaar gaat de vierdaagse door in de streek van, Durbuy. Op regelmatige tijdstippen, volgens behoefte,  worden er ledenvergadering geörganiseerd.  Op deze vergaderingen wordt u ook op de hoogte gebracht van activiteiten en belangrijke weetje over het oldtimerwereldje.

Fusee laat enkel oldtimers toe tot bouwjaar 1975, of modellen die nog doorlopend geproduceerd werd na dit jaar en een klein aantal exclusieve wagens. Het spreekt vanzelf dat de oldtimers het grootste deel van de koek vertegen-woordigen in Fusee v.z.w.  Lid worden kan enkel op aanvraag en na het doorsturen van een copie van de inschrijvingspapieren van de oldtimer.

Wij menen dat een huwelijk tussen oldtimers en exclusieve wagens moet kunnen want eigenlijk is een oldtimer ook een exclusieve wagen, de meeste exclusieve wagens worden ook na verloop van tijd oldtimer.

Wat is een exclusieve wagen? Een voertuig dat op kleine productieaantallen geconstrueerd is. Voor vragen betreffende deze wagens,  kunt u steeds terecht bij de medewerkers van FUSEE v.z.w.

In eerste instantie is het de bedoeling om een vriendenkring op te bouwen met allerhande service verlening, zoals een organiseren van uitstappen, meerdaagse uitstappen en soms bedrijfsbezoeken.  Aankondigen van beurzen en het melden van  organisaties van andere oldtimer- en autoactiviteiten behoort natuurlijk ook tot onze serviceverlening.

Hiervoor is ons tijdschrift ‘Het Fuseetje’ de baken voor onze leden.

De verzekering (vrijblijvend) voor oldtimers gebeurt  via het makelaarskantoor “Marsh” in Roeselare.  Deze maatschappij verzekert enkel oldtimers van clubs die lid zijn van de “Belgische Federatie voor Oude Wagens”. FUSEE v.z.w is hier lid van sinds 1/12/1998. (Aansluit nummer BFOV 130).

Een vlotte samenwerking met Ann Desmet, lid van onze club en oldtimer-consulent bij Marsh nv., zorgt voor een snelle afhandeling van uw documenten en eventuele aanvraag voor een nummerplaat.

De vaste medewerkers van FUSEE v.z.w :

Mireille Beernaert, Francine Six en Philippe Deruyck.

FUSEE v.z.w  contactadres :

Philippe Deruyck

Vierwegstraat 225

8800      Roeselare

Gsm :  (0475)47.07.95

E-mail : fusee@proximus.be

Webinfo : www.oldtimerclub-fusee.be

Momenteel neemt Fusee vzw een pauze wegens grondige hervormingen, om die reden kan men dan momenteel ook geen lid worden.  Voor meer info en ledenwerving verwijzen we naar :  www.49er.be

Vriendelijke groeten, het Fusee-team,

Philippe, Mireille, Francine